Fulfillment

Opslag & Logistiek

De Familie Hogenhout is sinds 1933 actief in de logistiek. Ooit begonnen met de distributie van zuivel en groente. En doorgegroeid als internationaal transporteur, bouwen de gebroeders Hogenhout het bedrijf nu verder uit naar een brede logistieke dienstverlener. ‘Als derde generatie zit dus het logistieke bloed in onze aderen’.

Fulfillment

E-commerce is enorm toegenomen de laatste jaren. De e-commerce branche is nog steeds sterk groeiende en veel online webwinkels hebben te maken met een steeds uitgebreider klantenbestand. De ‘thuiswinkelmarkt' speelt een steeds belangrijkere rol, zowel in het bedrijfsleven (B2B) als bij de consument (B2C). Een zeer belangrijk onderdeel van uw webwinkel is het e-fulfilment traject.

Net als in vele andere branches willen meer en meer professionele webwinkels zich concentreren op hun kernactiviteit en besteden zij de logistiek aan een externe partij uit. Naast het voordeel dat u meer tijd overhoudt voor webmarketing en verkoop kan de kwaliteit van uw orderfulfilment en voorraadbeheer worden verbeterd. Tevens kan aanzienlijk worden bespaard op uw logistieke kosten. 

Voor handelsbedrijven en Ecommerce bedrijven verzorgen wij het gehele traject. Het lossen van containers, voorraadhouden op artikelniveau. Orderpicken op orderregelniveau, labellen, ompakken, assembleren, verzenden en retourverwerking.
0297 230 630