Logistieke oplossingen voor Chemie

Opslag & Logistiek

De Familie Hogenhout is sinds 1933 actief in de logistiek. Ooit begonnen met de distributie van zuivel en groente. En doorgegroeid als internationaal transporteur, bouwen de gebroeders Hogenhout het bedrijf nu verder uit naar een brede logistieke dienstverlener. ‘Als derde generatie zit dus het logistieke bloed in onze aderen’.
Logistieke oplossingen voor Chemie

Logistieke oplossingen voor Chemie

  • Wij verzorgen voor Productie- en handelsbedrijven in de chemie het volledige logistieke traject.

  • Inbound logistics: wij verzorgen de complete afhandeling van vaste/vloeibare grondstoffen direct  uit productie naar ons warehouse. Zowel in bulk per tankwagen als per pallet.

  • Warehousing: wij beschikken over 7.500 m2 warehouse geschikt voor opslag van IBC’s drums en droge grondstoffen in big bags en gepalletiseerde grondstoffen.

  • Value added Logistics: met onze semi automatische afvul- en ompak lijnen kunnen wij vloeibare en droge grondstoffen ompakken naar ieder gewenste verpakkingseenheid: IBC, drum, big bags, 25 kg zakken en voorzien van de gewenste labels.

  • Outbound logistics: met ons eigen wagenpark en chauffeurs verzorgen wij distributie binnen de Benelux. Onze Forwarding afdeling beschikt over een breed netwerk van vaste partners voor de Europese distributie.
0297 230 630