Kwaliteit & veiligheid

Opslag & Logistiek

De Familie Hogenhout is sinds 1933 actief in de logistiek. Ooit begonnen met de distributie van zuivel en groente. En doorgegroeid als internationaal transporteur, bouwen de gebroeders Hogenhout het bedrijf nu verder uit naar een brede logistieke dienstverlener. ‘Als derde generatie zit dus het logistieke bloed in onze aderen’.

Kwaliteit & veiligheid

Wij maken de kwaliteit van onze dienstverlening meetbaar door met u kwaliteitsindicatoren af te spreken die we ook per kwartaal rapporteren. Dit geeft ons een goed instrument om ons proces te blijven verbeteren en u een instrument om u klant te overtuigen van uw logistieke performance.
Onze processen worden jaarlijks door een externe auditor getoetst conform ISO 9002.

Veiligheid van onze medewerkers zijn van groot belang. Jaarlijks laten wij een onafhankelijk adviseur een risico inventarisatie & evaluatie (RI&E) maken. Daarnaast voeren de Safety, Health & Environment  afdelingen van onze chemie klanten jaarlijks een audit uit.

De goederen die wij opslaan blijven uw eigendom. Het is daarom zaak om duidelijke afspraken te maken t.a.v. de verzekering van de goederen en  de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.

0297 230 630