Oplossingen voor de Handel & E-commerce

Opslag & Logistiek

De Familie Hogenhout is sinds 1933 actief in de logistiek. Ooit begonnen met de distributie van zuivel en groente. En doorgegroeid als internationaal transporteur, bouwen de gebroeders Hogenhout het bedrijf nu verder uit naar een brede logistieke dienstverlener. ‘Als derde generatie zit dus het logistieke bloed in onze aderen’.
Oplossingen voor de Handel & E-commerce

Oplossingen voor de Handel & E-commerce

Voor bedrijven die actief zijn in de handel van Food en non Food producten of in E-commerce met een webshop, bieden wij een totaal pakket voor uw volledige logistiek. Een complete oplossing van goederenontvangst tot aan facturatie.

  • Inbound Logistics:  Binnenkomende containers worden gelost, gecontroleerd op hoeveelheid en kwaliteit en ingeslagen in ons warehouse. Wilt u de zeevracht en douaneafhandeling door ons laten verzorgen dan is dit mogelijk.
  • Warehousing: wij beschikken over totaal 7.500 m2 warehouse met 10.000 palletplaatsen. Ons warehouse is beveiligd tegen brand en diefstal en voorzien van temperatuur beheersing. Ons warehouse management system geeft direct inzicht in de status van uw voorraden en orders.
  • Value added Logistics: Op basis van uw klantorders verzorgen wij de orderpicking, ompakken naar klantverpakking, samenstellen orders, het aanbrengen van labels en de transportdocumentatie. Ook assemblage werkzaamheden zijn mogelijk.
  • Outbound Logistics: Hogenhout Opslag & Logistiek beschikt over een eigen wagenpark en chauffeursbestand. Hiermee verzorgen wij distributie binnen de Benelux en bieden de mogelijkheid voor spoedzendingen. In samenwerking met gerenommeerde partners onderhouden wij dagelijks lijndiensten voor de distributie van  palletzendingen binnen Europa. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, hoge vertrekfrequenties en korte doorlooptijden maken ons tot een zeer betrouwbare partner. Track & Trace is een standaard optie.


0297 230 630